TEAM

Virginie Wachtelaer

Meisjesinternaat

Hobby’s: Wandelen met mijn hond Kuna, golfsurfen, op stap gaan met vrienden, lekker gaan dineren, concerten en quality time met het gezin. 
Wat typeert mij als opvoeder? Ik ben een doorzetter, sociaal, ondernemend, rechtvaardig, creatief en heb een warm hart. Mijn spontaniteit en humor zijn een pluspunt die voor mij deuren openen in nieuwe contacten en relaties maken. Het heeft mij veel voldoening als ik verbindend kan werken met de ouders en de jongeren. 
Waarmee ik jou graag wil helpen: Ik vind het belangrijk om van jongs af aan de internen te stimuleren tot creativiteit door bijvoorbeeld zelf tot oplossingen te komen, creatief te zijn in knutselen, verhalen voor te lezen, waardoor ze hun fantasie en hun verbeeldingskracht ten volle kunnen toepassen. Ik merk bij de internen in de dagelijkse activiteiten dat leren door te doen vruchten afwerpt. Ze verwerven inzichten in hun capaciteiten en leren ze efficiënt te gebruiken. Het heeft hen zelfvertrouwen om zelf creatief met oplossingen te komen.

Lynn Zwertvaegher

Meisjes internaat

Hobby's? Gastronomie, film en cinema, start-to-run, fietsen en wandelen met mijn partner en zoontje, zon zee en strand!

Wat typeert mij als opvoeder? Familiaal en betrokken.
Waarmee ik jou graag wil helpen: Ik vind het erg belangrijk dat je je thuis voelt op internaat. Ik hecht veel belang aan een warm onthaal en ben altijd geïnteresseerd in je verhalen na het weekend of een dag school. De internen zien mij vaak een beetje als de “mama” van het internaat. Het is mijn bedoeling dat je je welkom en gekoesterd voelt. Wederzijds vertrouwen en respect zijn belangrijke waarden waarin ik je probeer te begeleiden. Ik probeer jullie voor elkaar te leren zorgen. Bij moeilijkheden, teleurstellingen sta ik altijd klaar met een luisterend oor en een dikke knuffel om hen te troosten.

Senne Decloedt

Jongensinternaat

Hobby's: Voetbal, zwemmen en tennis.

Wat typeert mij als opvoeder? Sportief, familiaal, begripvol, rechtvaardig, eerlijk, vrolijk en correct.

Waarmee ik jou graag wil helpen: Ik kan je begeleiden in het maximaal ontwikkelen van al je talenten.

Ik ben een aanspreekpunt bij moeilijke situaties. Ik hoop vooral dat ik je kan aansteken met de sportmicrobe en je kan motiveren zoveel mogelijk te bewegen.

Maxine Helsen

Studiescoach

Loïc Winne

Meisjesinternaat

Hobby's: 

Wat typeert mij als opvoeder? 

Waarmee ik jou graag wil helpen:

Flor Decloedt

Jongensinternaat

Hobby's: 

Wat typeert mij als opvoeder? 

Waarmee ik jou graag wil helpen:

Astrid Maene

Meisjesinternaat

Hobby's: 

Wat typeert mij als opvoeder? 

Waarmee ik jou graag wil helpen:

Please reload

© 2018 by DEMAKZ